Quantcast

Investiguen si l'intent de suïcidi de dues nenes a Múrcia té relació amb 'la balena blava'

La Policia Nacional investiga l' intent de suïcidi de dos menors a Múrcia. Segons 'L'Opinió de Múrcia', els agents estan analitzant els ordinadors de les nenes, que no arriben a adolescents, per intentar aclarir el motiu pel qual van arribar a voler llevar-se la vida la setmana passada. Així mateix, investiga l'entorn de les menors.

Fonts policials han confirmat que «no es descarta res», encara que de moment no pot relacionar-se aquesta investigació amb el perillós joc de 'la balena blava'.

Aquest joc, originat a Rússia, consisteix en una sèrie de 50 proves entre les quals està veure durant tot un dia pel·lícules de por o dibuixar-se una balena a l'avantbraç amb una fulla. L'última prova és suïcidar-se.