Quantcast

Maten a trets el famós butronero 'El Niño Sáez' al mig del carrer a Madrid

Francesc Xavier Martín Sáez , conegut com el butronero i alucinero 'Niño Sáez' , va ser assassinat aquest diumenge al matí al carrer de Laín Calvo, al districte madrileny de Llatina.

Fonts de la Prefectura Superior de Policia han informat que el succés va tenir lloc cap a les 11.30 hores quan la víctima va rebre tres tirs, dos d'ells al tòrax i un altre al coll . Greument ferit, el 'Nen Sáez' es va dirigir cap al carrer Joan Tornero, on es va desplomar i va morir.

Tot i els intents de reanimació per part dels serveis d'emergències, només van poder confirmar la seva mort.

La Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir les causes de l'assassinat i qui hi ha darrere d'aquest. La primera hipòtesi que s'estudia és el ajust de comptes .

El mort, de 36 anys, comptava amb un ampli historial delictiu a Madrid, Màlaga, Múrcia i Zamora, entre altres ciutats, i estava considerat com el líder d'una banda dedicada a rebentar caixes fortes i de seguretat , a més de robar cotxes d'alta gamma . Va ser detingut en diverses ocasions i estava acusat de cometre, almenys, 22 delictes .