Quantcast

Prop de 200 alumnes comencen aquest dilluns els exàmens de la POB

El proper dilluns comencen els exàmens de la Prova oficial de batxillerat (POB) i duren fins el dimarts 23 de maig. 197 candidats es presenten a aquesta prova: 178 escolars i 19 candidats lliures. En el cas dels candidats lliures no és necessari que es presentin a tots els exàmens, ja que tenen un termini de cinc anys per obtenir el títol de batxiller.

La POB consisteix en una sèrie d'exàmens escrits i orals que permeten avaluar les competències adquirides a les assignatures de batxillerat. Superar aquests exàmens és un requisit indispensable per obtenir el títol de batxiller.

El batxillerat científic i tecnològic registra el major nombre d'alumnes inscrit, amb un total de 79, seguit de l'econòmic i social amb 58 inscripcions, de l'artístic i de la comunicació amb 37, i de l'humanístic i lingüístic amb 23 inscripcions.

Els exàmens de la POB tenen lloc al Centre de Formació Professional de Sant Julià de Lòria. Els resultats es publicaran dijous 1 de juny al tauler d'anuncis del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior i a la pàgina web www.educacio.ad.