Quantcast

Uns 180 alumnes de cinc centres escolars participen en l'acció de neteja del medi 'Clean Up Day'

Per tercer any consecutiu, diferents escoles s'han sumat a la celebració del 'Clean Up Day', una acció encaminada a la neteja de diferents espais públics. Han estat un total de cinc escoles i 180 els alumnes que hi han pres part, fent accions a la Margineda, Encamp, Ordino i Santa Coloma. Tant la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, com el d'Educació i Ensenyamnt Superior, Eric Jover, han destacat (després de l'acció duta a terme pels alumnes de segona ensenyança de l'escola andorrana d'Encamp) la importància d'aquesta jornada per a la conscienciació dels joves en la necessitat de mantenir net l'entorn.

En la mateixa línia s'ha pronunciat el cònsol major d'Encamp, Jordi Torres, que ha aplaudit la feina que es fa des de Medi Ambient i creu que cada vegada la població està més conscienciada. El responsable del Centre Andorra Sostenible, Javier Gómez, ha remarcat que els joves s'han mostrat molt sorpresos per la quantitat de brossa que han retirat i del «llegat que reben» i ha recordat que és una qüestió de reflexionar sobre el que es vol deixar a les generacions futures.