Quantcast

Viatjar és molt més barat gràcies a Internet

Gràcies a la Xarxa aviat vam descobrir que aquesta podia ser una gran aliada i que les mateixes destinacions podien arribar a ser molt més assequibles. És molt habitual trobar-se amb comparadors que, en tan sols uns segons, mostren les millors opcions per a habitacions, hotels o vols. Fins i tot es existeixen webs especialitzades en ofertes i descomptes que directament seleccionen els millors gangues en viatges per que tot aquell que vulgui fer una escapada el tingui molt més fàcil.
Per als que estiguin interessats en això últim, el millor que es pot fer és no tancar-se a cap possibilitat i anar amb la ment oberta pel que fa a destinacions. Això facilitarà molt les coses i farà possible que es trobi un veritable ganga per al proper viatge que tingui lloc.
D'altra banda, hi ha els comparadors de vols. Depenent d'on sigui el destí aquest mitjà de transport pot ser una magnífica elecció ja que suposa estalviar moltes hores de trajecte que, d'una altra manera malgrat ser temps de vacances, no podrien gaudir-se com correspondria.
Tot i que ara l'oferta per volar és molt més àmplia que fa uns anys i han sorgit companyies de baix cost la veritat és que el saber manejar aquests cercadors pot suposar tot un avantatge. Moltes vegades resideix en el fet de combinar companyies en el trajecte d'anada i tornada per aconseguir el preu més ajustat. A vegades, tan sols cal ser flexibles amb horaris o dates i la diferència en el preu final pot arribar a ser de centenars d'euros. Una cosa que es recomana molt quan es van a fer aquest tipus de recerques és habilitar l'opció de navegació en mode ocult ja que s'ha detectat que algunes companyies compten amb un sistema mitjançant el qual són capaços de saber si un usuari determinat està interessat en una compra i pujar aquesta a última hora. I, parlant d'última hora, sempre que es pugui fer també es poden trobar preus únics sinó ens importa esperar a l'últim moment per dur a terme la compra. Per part de les companyies, com més ple vagi seu vol, millor i si tenen places lliures prefereixen donar-los sortida.
En la mateixa línia que l'anterior, convé emprar un cercador per a l'allotjament. Sabent la zona d'interès i el nombre d'estrelles que es vol de l'hotel (així com els extres, com ara esmorzar inclòs o pàrquing) es mostraran totes les opcions viables sense haver d'anar fent aquesta mateixa tasca un per un.
l'altra opció, quant allotjament, passa per optar per pàgines com Airbnb i passar la nit en cases privades que cedeixen aquest espai per un determinat espai de temps o optar per apartaments, que portaran també a l'estalvi dels àpats, si així es desitja .