Quantcast

Mor un home en l'incendi d'un habitatge a Alacant

A Alacant, 1 home de 49 anys ha mort en un incendi produït en un habitatge situat al número 2 de l'avinguda de la Condomina, segons ha publicat el 'Diari Informació'.

El foc s'ha produït a la planta 12 de l'edifici Entreplayas . Els bombers del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de l'Ajuntament d'Alacant ( SPEIS ), han acudit al lloc dels fets per extingir el foc després de rebre l'avís. Tres dotacions completes amb 14 bombers van intervenir en les tasques d'extinció.

Els bombers, quan van aconseguir accedir a l'interior de l'habitatge, van trobar el cos sense vida de la víctima a la sala de l'immoble. El foc ha començat per causes que es desconeixen i l'habitatge va quedar parcialment afectada per les flames a la sala i pel fum en la resta.

Segons el medi anteriorment citat, la Policia Local ha posat en marxa un dispositiu per coordinar l'emergència i no ha estat necessari evacuar els veïns de l'edifici.