Quantcast

Manuel Valls es postula com a candidat a les legislatives en el partit de Macron

L'exprimer ministre socialista Manuel Valls ha anunciat que es presentarà com candidat a les legislatives al juny amb En Marche!, el moviment de Emmanuel Macron.

Precisament, el recent elegit president francès va tenir la difícil tasca aquest dilluns de seleccionar els 577 candidats que el seu nou partit presentarà a les legislatives.

Valls va afirmar en una entrevista a una ràdio francesa que coincideix amb “la major part” del programa electoral de Macron. Pel que fa al PS, va explicar que formava part de la seva història, però “aquest Partit Socialista és mort”.

Per la seva banda, el portaveu del president electe, Christophe Castaner, ha assenyalat que qualsevol candidat que vulgui presentar-se sota l'etiqueta de 'La República en Marxa' haurà de passar pel procediment d'examen de la comissió nacional d'investidures, com tots els altres. “No cal fer diferències pel passat d'un o altre”, va justificar. Tot i així, assegura que “progressistes de la importància de Manuel Valls vulguin unir-se a nosaltres és una bona notícia”.