Quantcast

Fernando López Mires jura el seu càrrec com a president de la Regió de Múrcia

Fernando López Mires ha jurat aquest dimecres el seu càrrec com a president de la Regió de Múrcia després de ser elegit el passat 29 d'abril al Parlament murcià com a successor de Pere Antoni Sánchez, que va dimitir per estar suposadament implicat en els casos Auditori i Púnica.

En un acte celebrat al Palau de Sant Esteve, al qual han acudit l'expresident autonòmic, la presidenta de l'Assemblea Regional, Rosa Peñalver, i la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, el nou president ha jurat complir fidelment amb les obligacions del càrrec i que no serà un president “de conflictes”.

Després de jurar el seu càrrec, López Miras ha sol·licitat a la vicepresidenta del Govern que intervingui per a la conclusió d'alguns projectes com la arribada de l'AVE o l'Aeroport de Corvera. A més, li ha reclamat un pacte de l'aigua i una finançament “més just” per a la Regió de Múrcia.

Està previst que, en les pròximes hores, el president anunciï la composició del Consell de Govern, en què es preveuen alguns canvis respecte a l'equip que ha treballat amb Pedro Antonio Sánchez en els últims dos anys.