Quantcast

Tres detinguts per robar perfums per valor de 1.500 euros

El Cos de Policia va procedir durant la setmana passada a la detenció de sis persones, entre elles dues dones i un home no residents de 29, 19 i 28 anys respectivament, per robar 42 perfums per valor de 1.500 euros el dissabte a la tarda en un centre comercial d'Andorra la Vella.

Els presumptes lladres estan acusats de delictes contra el patrimoni pel furt de la mercaderia, i contra l'ordre públic en considerar-se un grup organitzat per cometre delictes, ja que se'ls vincula amb uns altres fets denunciats al mes de febrer i març, de sostracció de peces de roba per un valor de 500 euros.

Segons ha informat la policia en un comunicat, els altres tres delictes van ser contra la seguretat del trànsit, i dos d'ells es van produir la matinada del divendres. A les 4.30 hores, un resident de 22 anys va ser detingut amb una taxa d'1,59 g/l. A les 4.35 hores, una resident de 22 anys també va donar positiu en el control d'alcoholèmia amb una taxa d'1,80 g/l., alhora que se li va trobar en la seva possessió 1,1 grams de marihuana.  L'altra detenció va tenir lloc a les 17.10 hores a un resident de 72 anys amb una taxa d'1,86 g/l.