Quantcast

Ferit de gravetat un jove de 20 anys en caure-li a sobre una bala de palla

Un jove de 20 anys ha resultat ferit aquest divendres a la tarda de gravetat en caure-li a sobre una bala de palla que estava manipulant amb un tractor a l'hípica de l'Aldosa, segons ha informat la policia. Un petit terraplè del terreny hauria provocat el desequilibri del vehicle i, en conseqüència, de la bala de palla, que ha caigut a sobre del jove.

Arran d'aquests fets, ha patit un traumatisme a la columna que ha fet decidir el seu trasllat, en helicòpter, a un centre de fora del país, tot i que des de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell no s'ha informat a quin concretament. El seu estat és estable, segons la cap de guàrdia del centre hospitalari. Els fets han tingut lloc pels volts de les sis i fins al lloc dels fets s'ha traslladat una ambulància amb tres efectius dels bombers, la policia i els serveis sanitaris.