Quantcast

La 2a Biennal de Land Art recupera l'antiga Fàbrica de la Llana d'Escaldes-Engordany

L'antiga Fàbrica de la Llana d'Escaldes-Engordany es converteix en un espai expositiu durant els tres propers mesos amb la segona Biennal de Land Art, que s'ha inaugurat aquest divendres a la tarda enmig d'una gran expectació.

La fàbrica, tancada al públic i que va ser abandonada fa molts anys, acull una vintena d'obres d'art, que juntament amb les ubicades al Camí dels Drets Humans i als miradors conformen una col·lecció d'una cinquantena de treballs que posen en valor el patrimoni natural i arquitectònic del país, motiu pel qual el comissari del Land Art, Pere Moles, s'ha mostrat força satisfet. La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín, també ha considerat un honor inaugurar un esdeveniment com aquest en un indret tan emblemàtic per a la parròquia.