Quantcast

La policia inicia dilluns una campanya de circulació per a conductors de motocicletes

En el marc de les diferents campanyes de prevenció de conductes de risc en la conducció, la policia informa que iniciarà la campanya temàtica 'Circulació de motocicletes i ciclomotors' a les 7 hores del dilluns 1 de maig i que s'allargarà fins les 19 hores del 5 de juny. 

Els objectius principals d'aquesta campanya són verificar les condicions tècniques i administratives d'aquests vehicles: ITV, circular sense llum d'encreuament, circular sense casc, transport de passatgers per menors de 16 anys, assegurança, permís de conduir, permís de circulació, entre d'altres; i també constatar les infraccions de trànsit per comportaments imprudents, com ara avançaments indeguts, excessos de velocitat, no mantenir les distàncies de seguretat i altres.