Quantcast

Així ha canviat el nen de l'anunci 'Hola, sóc l'Edu, Bon Nadal'

-

1
Corrien nadal de l'any 1997 i en les pantalles televisives arrasava un anunci d'una compa

Corrien nadal de l'any 1997 i en les pantalles televisives arrasava un anunci d'una companyia telefònica en què un nen amb ulleres assegut en un sofà es dedicava a trucar a tots els números de l'agenda dels seus pares per desitjar-los bones festes dient: “Hola, sóc l'Edu, Bon Nadal!”. la campanya es va convertir en un èxit viral fins i tot abans de l'existència d'Internet , en l'anunci més vist de tota la història de la televisió i no hi havia persona que no utilitzés la frase per felicitar les festes als seus familiars i amics. Després d'aquesta campanya publicitària, el nen de les ulleres va tornar a protagonitzar més anuncis de la companyia telefònica i d'altres productes com caramels o diaris esportius. Ja han passat 20 anys des de l'aparició d'aquests anuncis i molta gent es pregunta: Què va ser del nen de l'anunci “Hola, sóc l'Edu, Bon Nadal!”? Descobreix-ho en la següent pàgina!

Atrás