Quantcast

Elton John cancel·la els seus concerts per una infecció potencialment mortal

Elton John ha hagut de cancel·lar els vuit concerts que tenia programats a Las Vegas a causa d'una infecció " potencialment mortal" que va contreure en la seva visita a Sud-amèrica, segons ha explicat el representant en un comunicat a la revista 'People' .

El representant ha informat en el comunicat que el cantant "va emmalaltir de sobte" durant el seu vol de tornada des de Santiago de Xile. Quan va arribar al Regne Unit, Elton John va ser ingressat a l'hospital on va rebre un tractament per eliminar la infecció.

El compositor va haver de passar dos dies a cures intensives per evitar que la infecció es propagués. Elton va obtenir l'alta mèdica el 22 d'abril i ara es recupera a casa de Londres. " Elton va ser donat d'alta el passat dissabte 22 d'abril i ara es troba a casa descansant tranquil·lament , seguint les recomanacions que li han transcrit els metges" , va explicar el representant a el comunicat.

a més de les seves penjar els concerts de Las Vegas, el cantant també ha suspès una altra actuació prevista pel 6 de maig a Bakersfield (Califòrnia). El cantant no ha volgut perdre l'oportunitat per demanar disculpes i agraeixes als seus fans el suport que li han manat: "Sóc afortunat de tenir els seguidors més fidels i meravellosos que hi ha al món , i demano disculpes per decebre. Dono les gràcies a l'equip de metges que m'han tractat per la seva excel·lència i professionalitat a l'hora de atenderme ".