Quantcast

Celta-Manchester United a les semifinals de l'Europa League

Celta-Manchester United i Ajax-Lió en les semifinals de l'Europa League. Les trobades d'anada tindran lloc el proper 4 de maig, i els de tornada el dia 11 del mateix mes.

El Celta disputarà l'anada a Balaídos i la tornada fora de casa, a Old Trafford, una setmana després. Mateix ritual que en les tres eliminatòries anteriors, i que tanta sort li han portat als de Berizzo.

Els quatre equips lluitaran per una plaça a la final de l'Europa League que tindrà lloc al Firends Sorra de Estocolm, el proper 24 de maig. L'equip que actuarà de local a la final, sortirà de l'eliminatòria entre l'Ajax i el Lió, tal com ha deparat el sorteig. Per tant el visitant ho farà del Celta-Manchester United.

El guanyador de l'Europa League té el premi extra de la classificació directa per a la Lliga de Campions de la temporada 2017-18.