Quantcast

El aturats al març baixa un 19% respecte el març del 2016

El nombre global de demandants de feina registrats al Servei d'Ocupació a finals del mes de març s'ha situat en 397 persones, el que suposa un 19% menys respecte al mes de març de l'any anterior, quan la xifra total s'elevava a 490 persones, i un 1,8% superior respecte al mes de febrer (390). Es tracta de la xifra més baixa de demandants de feina en un mes de març dels darrers vuit anys, tal com han informat des de l'Executiu.

Pel que fa al nombre total d'assalariats del passat mes de gener, ha estat de 39.555 persones, el que suposa una variació a l'alça del 2,5% respecte al mateix mes de l'any anterior, en què n'hi va haver 38.579. La mitjana d'assalariats durant els darrers dotze mesos és de 36.685, amb una variació positiva del 2% respecte a les dades del mateix període anterior, segons les mateixes dades fetes públiques aquest dimecres pel Govern.