Quantcast

Encamp crea la targeta e-parq amb un 50% de descompte a tots els aparcaments

El Comú d'Encamp ha posat en funcionament aquesta setmana la targeta e-parq, un “compromís amb els ciutadans” per facilitar i economitzar l'aparcament a la parròquia. Els usuaris de la targeta gaudiran d'un 50% de descompte de les tarifes dels pàrquings, així com la primera hora gratuïta (sense la targeta és mitja hora), tal com ha destacat la consellera de Circulació, Aparcaments i Via Pública del Comú, Laura Mas.

La primera recàrrega, que es fa un cop s'adquireix la targeta, és de 30 euros, dels quals cinc són de dipòsit. A partir d'aquí es podrà recarregar a les màquines dels pàrquings. Properament, la corporació adquirirà 45 pàrquimetres per fer extensibles els descomptes també a les zones blava i verda. Així mateix, la targeta també funcionarà als aparcaments d'Escaldes, mentre que l'escaldenca AD+ es podrà utilitzar a Encamp.