Quantcast

Una jove britànica a punt de morir després de tenyir-se els cabells

Gemma Williams, una jove de 24 anys i resident a Manchester, ha estat a punt de morir com a conseqüència d'una septicèmia, un infecció greu que afecta a tot l'organisme. Aquesta infecció se la va provocar un tint negre que es va aplicar en el cuir cabellut.

Segons publica The Sun, al cap d'unes hores d'aplicar-se el tint, va començar a notar una cremor a la pell i l'enrogiment dels ulls i les orelles. Davant tal reacció al·lèrgica, la jove va decidir anar d'urgències a l'hospital, on li van subministrar esteroides i antibiòtics per tractar la inflamació.

Tot i així, Gemma va haver de ser ingressada a l'hospital Manchester Royal Infirmary, on romandre dues setmanes. Els metges li van dir que va estar a les portes de la mort, per la qual cosa ha promès no tornar-se a tenyir els cabells.