Quantcast

Es fa pública la llista dels jugadors escollits per enfrontar-se a Israel i a França

El seleccionador nacional, Julen Lopetegui, va donar ha conèixer la llista de convocats que s'enfrontaran a la selecció d'Israel el proper 24 de març a partit de classificació per al Mundial de 2018 que es disputa a Rússia, així com el partit amistós que tindrà lloc en terres franceses quatre dies després, el 28, en què Espanya s'enfrontarà a la selecció dirigida per Didier Deshamps.

Deulofeu, Illarramendi i Pedro són les tres novetats de Lopetegui en aquesta llista, després de la seva primera trucada del tècnic basc. De anteriors llistes cauen: Íñigo Martínez, Bartra, Escudero, Sergi Roberto, Mata, Lucas Vázquez, Callejón, Nolito i Aduriz. Finalment, jugadors com Marcos Alonso, Hugo Mallo, Roque Mesa, Viera o Suso, que també entraven en les travesses de molts, hauran d'esperar la seva oportunitat per ser citats amb la selecció.

Els 25 convocats per Lopetegui són els següents:

Porters: David de Gea (Manchester United), Pepe Reina (Nàpols) i Sergio Rico (Sevilla).

Defenses: Jordi Alba (Barcelona), Monreal (Arsenal), Sergio Ramos (Reial Madrid), Piqué (Barcelona), Javi Martínez (Bayern Munic), Nacho (Reial Madrid) , Carvajal (Reial Madrid) i Azpilicueta (Chelsea).

Migcampistes: Busquets (Barcelona), Illarramendi (Reial Societat), Ander Herrera (Manchester United), Iniesta (Barcelona), Thiago (Bayern Munic), Koke (Atlètic de Madrid), Isco (Reial Madrid) i Silva (Manchester City).

Davanters: Pedro (Chelsea), Vitolo (Sevilla), Deulofeu (Milan), Iago ASPAS (Celta de Vigo), Álvaro Morata (Reial Madrid) i Diego Costa (Chelsea).