Quantcast

Encamp valora satisfactòriament l'acord del Consell sobre Ràdio Andorra

El cònsol major d'Encamp, Jordi Torres, fa una valoració positiva de l'acord del Consell General instant al Govern perquè al llarg d'aquest any es facin els estudis escaients per avaluar la idoneïtat perquè l'edifici de Ràdio Andorra aculli les instal·lacions de Ràdio i Televisió d'Andorra. D'aquesta manera, ha remarcat que “si acaba venint, serà bona cosa”, ja que el més important, ha afegit, és que es doni una utilitat a aquesta infraestructura.
  
Torres ha afegit que evidentment hauran de ser aquests estudis que s'han de fer al llarg d'aquest any els que determinin si Ràdio Andorra acull finalment RTVASA o no, però també ha manifestat que si més no “es tindrà ja clara alguna cosa” i això, ha conclòs, és “positiu”.

El cònsol major encampadà ha destacat el consens de les diferents forces polítiques al voltant de donar una utilitat a l'edifici tal com es va palesar després de la reunió duta a terme entre el Comú encampadà i els consellers generals i en què va semblar unànime que RTVASA era la millor opció. De fet, recorda que una de les voluntats és que hi hagi una activitat que serveixi per dinamitzar la parròquia, i que hi hagi gent que treballi a la parròquia s'adiu a aquest objectiu. 
  
A més, el cònsol encampadà s'ha mostrat satisfet perquè les reivindicacions de la parròquia es vagin tenint en compte i que també s'hagi aconseguit donar una utilitat al Rosaleda.