Quantcast

Detingut un menor per apunyalar un jove després d'una discussió per un cigar

La Guàrdia Civil de Cadis ha detingut un menor de 15 anys per apunyalar un home de 25 després de discutir per una cigarreta . Els fets van tenir lloc el passat diumenge al recinte firal de Véjer de la Frontera , durant la celebració d'una festa de carnaval.

Segons andalucíainformación.es , testimonis del succés van informar a una patrulla de servei, els qui van recollir la descripció del menor. De camí a l'hospital, agents de la Guàrdia Civil el van localitzar. En procedir a la seva identificació, aquest va emprendre una fugida. Finalment va ser atrapat. En ser preguntat que per què va fugir, el menor va reconèixer haver consumit haixix, a més que portava diversos trossos, alguna cosa pel que també anava a ser denunciat.

En el seu camí a la comissaria, el menor va protagonitzar diversos enfrontaments violents cap als agents. El jove va arribar a manifestar la seva intenció de matar el sergent que l'havia detingut, així com als fills d'aquest.

Malgrat la seva curta edat, el detingut compta amb nombrosos antecedents . Va ser posat a disposició de la Fiscalia de menors i ha ingressat en un Centre de Reforma com a presumpte autor d'un delicte de lesions greus i un altre d'amenaces a un agent de l'autoritat.

Per la seva banda, la víctima de 25 anys va ser traslladat a un hospital amb una ferida al costat esquerre Afortunadament, l'os de la cadena va frenar el full de la navalla.