Quantcast

Mor l'escriptora amb càncer que buscava esposa al seu marit

Amy Krouse Rosenthal , l'escriptora malalta de càncer que buscava una nova esposa al seu marit, ha mort aquest dimarts com a conseqüència de la seva malaltia.

< p> El novel·lista John Green, autor del best-seller 'Sota la mateixa Estrella', ha anunciat la seva mort a través de Twitter: "Amy Krouse Rosenthal ha mort. va ser una escriptora brillant i una amiga fins i tot millor".

Rosenthal era coneguda pels seus llibres infantils, però la història més viral que va publicar va ser 'You may want to marry mi husband' ( ' Potser vulguis casar-te amb el meu marit '). En ella l'escriptora nord-americana de 51 anys descrivia a la seva parella amb la que portava més de 25 anys casada. Amb aquesta carta el que pretenia l'escriptora era que el seu marit, Jason , trobés una dona amb la qual "comenci una altra història d'amor" .

Després de sortir l'article publicat a The New York Times , el seu marit va afirmar que havia estat amb ella mentre escrivia el text, però que no sabia de què es tractava .

En el famós article, Rosenthal elogiava al seu marit, de qui reconeix que només li va costar un dia enamorar-se d'ell. "He estat casada amb l'home més meravellós durant 26 anys. Planeaba que fossin almenys 26 anys més", lamentava l'escriptora infantil.