Quantcast

Mateu apel·la en l'aniversari de la Constitució a l'equilibri per fer que el país continuï oferint oportunitats de creixement

El síndic general també ha recordat que la Constitució és un instrument que fixa les regles del joc en els àmbits institucional, polític, econòmic i social, d'acord amb els principis del respecte per la llibertat, la igualtat, la justícia, la tolerància, els drets humans i la dignitat de la persona. Així, coincidint amb el 24è aniversari de la seva aprovació, Mateu ha demanat als polítics i a la ciutadania que sàpiguen aprofitar les potencialitats de la Carta Magna i que transformin "les paraules en una realitat tangible que ens sigui favorable i ens uneixi com a societat".

Finalment, Mateu també ha recordat que s'han viscut anys de "crisi i de trasbals", durant els quals "ens hem vist obligats a repensar-nos, individualment i col·lectiva".