Quantcast

Francisco José Díaz, Thomas Preibsch i Miguel Andrés Olivas reben els premis del Concurs dels Oscars

Un sorteig entre els sis encertants de sis categories ha determinat que Francisco José Díaz Ramírez, Thomas Preibsch i Miguel Andrés Olivas hagin estat els guanyadors del Concurs dels Oscars 2017, organitzat pel servei de videoteca de la Biblioteca Pública del Govern. Els premis, que han estat lliurats aquest dilluns a la tarda, consisteixen en lots de llibres, DVD, bandes sonores i entrades per als Cinemes illa Carlemany i per al Cineclub de les Valls. 

Val a dir que la participació a l’edició d’enguany ha estat de 162 butlletes. Per participar al concurs calia omplir una butlleta tipus travessa, en què es proposava escollir un/a guanyador/a entre vuit categories: millor pel·lícula, millor director, millor actor, millor actriu, millor pel·lícula d’animació, millor guió adaptat, millor curtmetratge de ficció i millor banda sonora. Cal destacar que de les 162 butlletes pesentades no n'hi ha hagut cap amb vuit o set encerts, i cinc no en van encertar cap.