Quantcast

Andorra la Vella vol ser la capital del motoclisme mundial

Els propers 25 i 26 de novembre Andorra esdevindrà l'epicentre mundial del motociclisme, amb la celebració de la gala de lliurament dels premis als campions del món de totes les disciplines, esdeveniment que organitza cada any la Federació Internacional de Motociclisme (FIM).

“La solidesa i la qualitat de la candidatura” van ser aspectes que van fer decidir a la FIM per escollir el Principat, concretament Andorra la Vella, com la seu del seu congrés anual i aquesta cerimònia “glamurosa”, ha destacat el Chef General Officer de la FIM, Steve Aeschlimann.

El cost de portar aquest esdeveniment al país se situa entorn dels 200.000 euros, tal com ha informat el president de la Federació Motociclista d'Andorra, Josep Puntí. A canvi, ha explicat el ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, la gala representa un impacte mediàtic de “500 hores de televisió” i afegirà “2.000 pernoctacions” al novembre, un mes generalment “fluix”. Es preveu l'assistència de mig miler de persones, entre elles els esportistes més destacats del món del motociclisme.