Quantcast

El president de Múrcia declara davant del jutge pel cas Auditori

El president de la Regió de Múrcia, Pedro Antonio Sánchez, declara aquest dilluns pel cas Auditori. Sánchez està sent investigat per presumptes delictes de prevaricació, malversació, frau i falsedat documental.

Sobre les nou del matí el mandatari murcià ha arribat al Tribunal Superior de Justícia de Múrcia (TSJ) per comparèixer davant l'instructor del cas, Julián Pérez Templado, qui tractarà de dilucidar si Sánchez va cometre aquests delictes entre 2006 i 2011, en relació amb el procés d'adjudicació, construcció i recepció d'un auditori a Puerto Lumbreras, municipi del qual va ser alcalde en aquesta època.

Aquest judici determinarà el futur de Pedro Antonio Sánchez al capdavant del Govern de la Regió, ja que el Partit Popular no té majoria absoluta i governa gràcies a un pacte amb Ciutadans, que li va donar el seu suport per a la investidura.

De moment, Ciutadans ha trencat el pacte de Govern, en el qual figurava el compromís de dimitir si Sánchez resultava imputat, i ha iniciat contactes amb PSOE i Podem.