Quantcast

Vallnord acull més de 90.000 visitants durant la setmana de Carnaval

Les estacions de Vallnord han assolit unes bones xifres durant la passada setmana del Carnaval, i han arribat als 90.000 visitants, xifra que supera la de la temporada passada, i a més durant la setmana ha acompanyat el bon temps per gaudir de la neu. Tant els dominis esquiables de la Massana com els d'Ordino han estat oberts al 100%, i Vallnord-Pal Arinsal ha tingut 65.000 visitants per 25.000 d'Ordino-Arcalís.

Els sectors de la Massana han acompanyat la qualitat de la neu i el bon temps amb la ja tradicional rua de disfresses, activitats com els vols captius amb globus aerostàtic o la segona edició de la Saturday White Fever, que va aplegar desenes de persones a la calçotada celebrada el passat dissabte a la terrassa del Xiringuito, a peu de les pistes de Pal. Les nombroses propostes per a famílies va fer que la del dia 25 fos la jornada amb més afluència: l'estació massanenca va rebre prop de 8.000 persones. 

En el transcurs d'aquesta setmana de l'any en què l'equip d'Arcalís va traslladar-se l'edat mitjana, l'estació va acollir més de 25.000 visitants que, dia rere dia, van gaudir de la totalitat del sector obert, comprenent el la zona de Creussans i el Natural Park, un més dels espais pensats per al 'freeride' i el 'freestyle'. El dissabte 25 de febrer va ser el dia punter, amb el pas pel domini de més de 3.200 usuaris.
 
Aquest Carnaval, els mercats en què s'ha apreciat una evolució més positiva en comparació amb les darreres temporades han estat, sobretot, els de proximitat. Enguany han visitat les estacions de Vallnord més esquiadors provinents de França, seguint la línia que ja es va iniciar a principis de temporada. A més del turista anglès, que ha crescut a nivell nacional, també s'ha detectat un augment dels visitants arribats des de Portugal, que comencen a recuperar la tradició d'esquiar a Pal Arinsal i Ordino Arcalís. 

La previsió, a nivell d'ocupació, és que els dies vinents se segueixi en la tònica que ha marcat aquest mes de febrer: l'afluència d'esquiadors registrada encara es mantindrà i es podria veure afavorida per les nevades anunciades per a la setmana vigent. Així doncs, la situació es podria veure afavorida per l'augment d'uns gruixos de neu que, ara com ara, es mouen entre els 130 centímetres i els dos metres, tant a Vallnord-Pal Arinsal com a Vallnord-Ordino Arcalís.