Quantcast

El pregó i la penjada del Carnestoltes enceten les festes d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany

La lectura del pregó, per part del grup de teatre Making of i la penjada del rei Carnestoltes han donat, aquest divendres a les 19 hores, el tret de sortida a les festes de les disfresses i la disbauxa que organitzen de manera conjunta Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, i que duraran fins dilluns. “Avui han estat esquiant i encara van vestits d'esquí però intentarem que ens facin el pregó de Carnestoltes: al país li han passat moltes coses i intentarem que surti tot”, ha explicat la responsable del grup de teatre Making of, Mercè Canals.

“Aquest any fem penjada i el judici de Carnestoltes a Escaldes-Engordany, des del 2001 fem la rua conjuntament amb Andorra la Vella, i és una satisfacció treballar en aquest nucli urbà que compartim”, ha explicat la consellera  de Social del comú escaldenc, Sandra Balcón, qui ha fet bona la dita “per Carnaval tot s'hi val” i ha reconegut que la classe política, blanc dels missatges crítics durant aquestes festes, “els hem d'acceptar com a tal i fer bona cara, encara que després, d'esquenes, arrufem el nas”.

El pregó i la penjada del rei Carnestoltes se celebren la vigília de l'acte més multitudinari d'aquestes festes a la vall central: la rua de carrosses i comparses que aquest dissabte a la tarda transitarà els principals carrers de les dues parròquies.