Quantcast

La venjança d'una ciclista contra un conductor impertinent

Els fets van passar a Londres , quan una ciclista i una furgoneta van coincidir en un semàfor en vermell.

Els ocupants de la camioneta, dos homes, en una actitud clarament masclista , van començar a ficar-se amb la Velocipedista. " Que bé, vols el meu número?" , pregunta un d'ells.

La dona, visiblement molesta, colpeja el retrovisor del vehicle i els demana que marxin. " Això no és molt elegant. (….) A quina elegant col·legi vas anar? , pregunten els homes amb sorna.

La ciclista els demana que callin i diu ' vell ' a un d'ells. Tens la regla? , li contesten des de l'interior del camió.

la discussió puja de to fins que el semàfor es posa en verd i la furgoneta reprèn la marxa. la dona, en comptes de apocarse, pedaleja amb força darrere del vehicle , fins que aquest disminueix la seva marxa i aparca en un buit del carrer. la ciclista frena la seva alçada i, amb violència, l ogra arrencar un dels miralls retrovisors davant la perplexitat dels homes.

La informació ha estat publicada pel rotatiu britànic Daily Mail i les imatges van ser gravades per un motociclista que estava circulant darrere d'ells.

Quan el motociclista va arribar a l'altura de la furgoneta va reprendre efusivament a un dels seus ocupants, " això és exactament el que et mereixes, escombraries ", va cridar des de la moto.