Quantcast

Detingut el conductor d'un camió de butà robat que circulava en sentit contrari

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han detingut en el matí d'aquest dimarts al conductor d'un camió de bombones de butà robat que circulava en sentit contrari a la zona de l'Estació de França i el parc de la Ciutadella de Barcelona i que tenia intenció d'entrar en direcció contrària a la Ronda Litoral de la ciutat comtal.

El vehicle, que anava perdent mercaderia pel camí, anava envestint a la resta de vehicles que trobava al seu pas.

Sobre les 10.40 del matí, Joakim Robin Berggren, un ciutadà suec de 33 anys, ha robat el camió a l'altura de Drassanes aprofitant que el seu responsable estava repartint la mercaderia. Durant la fugida, una persona ha resultat ferida com a conseqüència de la caiguda d'una de les bombones.

Un policia ha disparat contra el vehicle i aquest s'ha aturat. El conductor ha estat arrestat, sense oposar resistència. L'home no portava a sobre cap arma i els Mossos han assenyalat que no hi ha indicis que l'incident estigui relacionat amb una acció terrorista.

Segons el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, “no s'ha tractat de cap acte terrorista” i explica que el conductor “té antecedents psiquiàtrics”, pel que serà ingressat en una unitat de salut mental.