Quantcast

La Policia fa set detencions durant la setmana

La Policia va detenir dimarts de la setmana passada a la frontera francoandorrana de Porta un home resident de 51 anys com a presumpte autor d'un delicte de contraban. Arran d'un control rutinari, els efectius de la Policia van localitzar sota dels seients d'un vehicle amb matrícula andorrana que abandonava el país un doble fons on s'ocultaven 1.010 paquets de tabac de diferents marques, valorats en 1.753 euros.

En total, al llarg de la setmana passada la Policia va efectuar set detencions, entre les quals cal afegir, també dimarts, a la rotonda de la Margineda, la d'un resident de 33 anys, per haver incomplert una ordenança penal de suspensió del permís de conduir. Un dia abans, i en aquest cas al Pas de la Casa, va ser detingut un resident de 22 anys, per possessió d'1,6 grams de cocaïna. Aquesta actuació es va emmarcar en un control rutinari dut a terme a l'exterior d'un local d'oci.

Ja diumenge, un resident de 26 anys va ser detingut per conducció sota l'efecte de les drogues, després de donar positiu per consum de cànnabis. A l'últim, cal afegir les tres detencions dels dos excònsols de Sant Julià de Lòria i de l'interventor.