Quantcast

Sant Julià decidirà dimarts quina decisió pren sobre Altimir

La majoria comunal de Sant Julià de Lòria decidirà en les properes hores quina decisió pren al voltant de l'interventor general, Josep Maria Altimir. Aquest matí, el cònsol major, Josep Miquel Vila, ha convocat als periodistes per parlar de la situació, però segons el Diari d'Andorra, la decisió es prendrà demà a porta tancada.

Altimir ha estat condemnat a tres mesos de suspensió de sou i feina per l'afer de les targetes del Comú. Se l'acusa d'haver omès el deure de perseguir accions delictives i d'haver donat per bones algunes despeses injustificables que els excònsols Manel Torrentallé i especialment Monserrat Gil van fer amb aquestes targetes.

Recordem que Gil ha estat condemnada a dos anys de presó, dels quals quatre mesos seran ferms en règim de semillibertat. Així, dissabte l'exmandatària ja va anar a dormir a la presó i només en pot sortir per anar a treballar.

També ha estat condemnada a una sanció econòmica i a sis anys d'inhabilitació per ocupar càrrecs públics, per un delicte de sostracció de béns públics. Torrentallé ha estat condemnat a un any de presó que no haurà de complir si paga una sanció, i a dos anys d'inhabilitació.