Quantcast

Obre l'aparcament dels Pouets, però només per a abonats

Després de mesos d'estira-i-arronsa i de diversos intents de tirar-lo endavant, aquest divendres a les 12 del migdia s'ha reobert l'aparcament dels Pouets (Dionis els Pouets serà el seu nom oficial), al carrer Alzinaret d'Andorra la Vella.

De moment, aquests primers dies estarà “en rodatge”, tal com ha explicat l'encarregat de la instal·lació, Fernando Ceresola, i per tal d'evitar problemàtiques amb la maquinària s'obrirà només per a abonats i en horari diürn, de sis del matí a 12 de la nit.

El preu per als abonats serà de 85 euros mensuals, tot i que s'està estudiant fer tarifes especials per a abonats entre setmana. Artem Repim, responsable de l'empresa Dionis, ha explicat que la inversió per reconvertir tota la maquinària ha pujat als 1,5 milions, tot i que se n'havia pressupostat 1,2.