Quantcast

'On és Wally?', L'enginyós mètode d'un dentista per entretenir als seus pacients

Wally , el personatge de la saga de llibres 'On és Wally?' , és l'encarregat de que les visites al dentista es converteixin en un dels moments més entretinguts per a qualsevol pacient d'una clínica de Rugeley (Anglaterra).

La imatge, publicada a Reddit, mostra una consulta amb un pòster al sostre. Així, quan els pacients se sentin a la cadira amb la boca oberta per a una intervenció, poden distreure mentre localitzen a l'icònic personatge vestit amb jersei de ratlles horitzontals roges i blanques, ulleres, pantalons texans i gorra de llana, que s'amaga entre una multitud.

L'enginyosa idea d'aquest dentista ha estat molt ben acollida en les xarxes socials, que ho veuen com una bona manera que els pacients s'oblidin de la por i del dolor , tot i que suggereixen al treballador que canviï la imatge sovint perquè els seus pacients no s'avorreixin.