Quantcast

Goldie Hawn confirma l'idil·li entre Brad Pitt i la seva filla Kate Hudson

Des de fa unes setmanes es ve parlant de la possible relació entre Kate Hudson i Brad Pitt . Encara que de moment cap dels implicats ha confirmat res, la veritat és que tampoc han sortit ha desmentir-ho.

Fa unes setmanes va ser un dels guardaespatlles de Pitt el que filtrava als mitjans nord-americans que els actors portaven temps veient d'amagat. Ara li ha tocat el torn a Goldie Hawn , actriu i mare de Hudson.

Segons ha revelat Yahoo , Hawn hauria confirmat que la seva filla, de 37 anys, està sortint amb l'ex marit d'Angelina Jolie, de 53, i estan planejant com fer el seu romanç públic.

¿Exclusiva, photocall …? Encara es desconeix la forma en què ho faran però el que sí se sap, segons la mare, és que Kate i Brad han estat molt units en els últims temps i que la seva relació és "molt romàntica".

Per la seva banda, Angelina Jolie hauria començat a refer la seva vida al costat de Jared Leto , qui segons apunten mitjans nord-americans, li hauria tornat el somriure a l'actriu.