Quantcast

El responsable del robatori de les joies dels Goya es lliura a la Policia

Misteri resolt. El responsable del robatori de joies, que es va produir durant la passada cerimònia dels premis Goya , s'ha entregat a la Policia < / strong> en una comissaria de Sant Blai.

El lladre, un home de 50 anys i sense antecedents policials , ha confessat els fets i ha tornat les joies robades; dos rellotges, unes arracades, quatre jocs de bessons i un anell, totes de la marca Suárez i valorades en 30.000 euros .

L'arrestat ha confessat que la porta de l'habitació, on es custodiaven les joies, estava mig oberta. Va localitzar les joies amagades darrere d'un monitor de televisió i, segons les seves pròpies paraules, va pensar que eren " quincalla " , així quedecidió emportar-amagades en un dels seus butxaques.

el lladre al veure el enrenou que s'aixecava per la sostracció de les joies, va decidir explicar-ho als seus caps ia la Policia .

Els investigadors ja sospitaven d'ell des que van revisar les cintes de seguretat de l'hotel i en què apareixia l'operari entrant a la habitació.

es tracta d'un furt i tenint en compte que l'autor es va lliurar a la policia, l'acusat pot enfrontar-se a 18 mesos de presó .

Avui passarà a disposició judicial.