Quantcast

Així és "la jornada laboral de treballador explotat" d'Amancio Ortega

És l'espanyol més ric del món però tot i així, Amancio Ortega , no descansa. Segons publica economiadigital.es, als seus 80 anys, el fundador de Inditex "compleix amb una jornada laboral de treballador explotat " < / em>. I ho fa perquè vol. ED assegura que "sol arribar entre les 9 i les 11" i se'n va a les vuit del vespre. No té despatx propi , de manera que qualsevol treballador se li pot apropar. Així i tot, "gairebé tots intenten ser discrets".

A l'hora del dinar, Ortega menja al menjador com un més . No té cap taula reservada "però tots saben on s'asseu i ningú gosa ocupar el lloc del màxim cap" . En aquesta taula, Ortega s'asseu al costat del conseller delegat Pablo Isla i dos consellers. En canvi, la seva hereva, la Marta, gairebé no apareix pel menjador, on la plantilla pot adquirir plats per uns 15 cèntims . Això sí, els plats del fundador són "diferenciats".

Tot i les seves intenses jornades de treball, ell mateix és l'encarregat de passejar al seu chihuahua Pepe i encara que no sembla portar escorta, "els veïns sospiten que qualsevol figurant al carrer podria formar part de la seva seguretat camuflada".