Quantcast

Lara Álvarez torna a trencar amb Román Mosteiro

Segons informava aquest diumenge 'Corazón TVE', Lara Álvarez hauria posat fi a la seva relació amb l'empresari Román Mosteiro amb el qual es va donar una segona oportunitat la tardor passada.

La relació que mantenien d'anades i tornades finalment no ha quallat. Tal com ha assenyalat 'Corazón' la periodista no ha trobat motius suficients per continuar amb l'empresari tot i haver tornat a reprendre la seva relació el passat mes de novembre.

Cap dels dos ha volgut entrar a desmentir ni afirmar res. La veritat és que les interaccions que es realitzaven mútuament en les xarxes han cessat. Els “m'agrades” que es donaven en les fotografies han parat, cosa que confirmaria el trencament de la parella.

El motiu de la ruptura podria ser degut als constants viatges a Astúries, Galícia i Madrid, distància que hauria provocat la fi de la relació.