Quantcast

L'Atlètic venç 2-0 al Leganés

Precisament, la primera ocasió del partit arribo a càrrec de Torres, novetat al 11 de Simeone al costat de Juanfran. El de Fuenlabrada comandament la pilota als núvols. Però estava sent el millor del partit, el més actiu … demostrant un dia més que mereix moltes mes oportunitats. I encara que en la primera ocasió no va aconseguir marcar gol, mes tard sí que va ser capaç de materialitzar. Torres entro a l'àrea, va trencar al seu parell i va forçar un penal, comès per Siovas (titular en lloc del Capitan Martin Mantovani). Griezmann va fallar, Herrerín va endevinar la intenció del llançador, i el 9 de l'Atleti, el mes atent i llest de la classe, es va endinsar en l'àrea abans que el seu company tirés, i en el rebuig, la va ficar a la porteria per fer el primer gol del partit.

El Leganés només va treure el cap a l'àrea de l'Atlètic en dues ocasions, sense massa perill, en una primera part que no va tenir jugades perilloses.

Però després de la represa, de nou Fernando Torres va convertir en diana el que no va poder en la primera jugada del partit. Passada en profunditat magnífic de Correa (qui va sortir en el 45 per substituir Saül). Rep el nen, que s'havia ofert amb el seu desmarcatge a l'argentí. Correa el va veure, Torres va esperar la sortida del porter i en el moment just, picant-per sobre de Herrerín, va marcar el seu segon gol del partit, presentant així la seva candidatura a la titularitat a la semifinal de copa i per a la resta de temporada.

amb el 2-0 al marcador i després de 68 minuts de partit, va arribar la primera oportunitat clara de l'Lega, coincidint amb la sortida al camp del debutant amb el Lega, Samu Garcia. La primera va arribar per mitjà de Bueno i en la següent jugada, de córner, va haver d'intervenir Moyà per evitar el gol de Filipe en pròpia porta després de rebotar la pilota al lateral brasiler.

Precisament Samu Garcia va desaprofitar una ocasió claríssima de situar-se mà a mà amb Moya per fer el 2-1.

la trobada va morir a poc a poc, amb el Lega buscant el gol de l'honor, però no va poder ser. El col·legiat va decretar el final i amb això, l'Atlètic s'adjudica tres punts molt importants. Ara, El Leganés mira l'Sporting de Gijón, el seu immediat perseguidor a la taula. Els madrilenys no guanyen des de la jornada 12 i si els asturians aconsegueixen sumar tres punts davant l'Alabès, posarà picant a la baralla per no baixar a segona divisió.