Quantcast

El testimoni d'una espanyola que estava al Louvre durant l'atac

Cap a les 8.50 del matí d'aquest divendres es produïa un atac a les portes del museu parisenc del Louvre.

Un home al crit de “ Al·là és gran” atacava, ganivet en mà, a un militar francès que custodiava l'entrada de la famosa pinacoteca. Com a resultat, l'agressor queia ferit de gravetat, abatut pels trets del militar.

Segons el Periódico de Canarias, Clara Dapena, una espanyola que es trobava a l'interior del museu en el moment de l'atac, ha declarat que el personal de seguretat va traslladar els visitants del museu als soterranis del mateix i que allí van romandre durant dues hores.

Dapena, que estava amb el seu nuvi de nacionalitat francesa, ha assegurat no haver sentit “ni un soroll” del que estava passant fora, però que es mantenia informada a través del seu telèfon mòbil.

Després de romandre retinguts, per la seva seguretat, els visitants han anat sortint de forma esglaonada, en grups de 50 persones. Abans de permetre'ls la sortida a l'exterior, tots han estat escorcollats. Un cop al carrer han pogut observar el fort desplegament militar i policial que hi havia al voltant.

El Louvre romandrà tancat fins a nova ordre.