Quantcast

Un home de 29 anys resulta ferit en un accident laboral a l'enderroc de la Casa del Benefici

Un treballador, resident de 29 anys, ha resultat ferit aquest dilluns en un accident laboral que ha tingut lloc a Andorra la Vella. L'accident ha tingut lloc, concretament, a les obres d'enderrocament de la Casa del Benefici cap a tres quarts de tres del migdia i l'home ha patit policontusions i ara com ara, tal com ha informat el cap de guàrdia de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, s'està avaluant si pot haver patit alguna fractura costal i, per tant, se li han de fer les proves necessàries després que les que se li han practicat no n'han detectat cap. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat els Bombers que immediatament han avisat la Policia, i també un inspector de Treball.

Tot sembla indicar que l'home ha caigut d'un pis a un altre de l'edifici, en haver cedit el terra. La caiguda hauria estat des d'una alçada d'uns tres metres. Les causes per les quals ha tingut lloc l'accident encara s'investiguen però cal recordar que es tracta d'un immoble del qual s'ha enderrocat ja la teulada i que, per tant, ha estat aquests dies patint els efectes del mal temps, és a dir, les nevades i el fred.

Cal recordar que els treballs d'enderrocament de l'antiga Casa del Benefici han començat aquest mes de gener amb la voluntat que puguin estar finalitzats al mes de març.