Quantcast

Liquidació total als Encants d'Unicef

"El magatzem que ens cedien gratuïtament per guardar els estocs, que era molt gran, ara està ocupat, i el local que hem trobat és més petit i no hi cap tot, la qual cosa fa que obrim els Encants aquesta setmana per intentar donar sortida a algunes coses", ha explicat la directora d’Unicef Andorra, Marta Alberch. Els Encants d'Unicef obriran, al carrer de la Sardana número 25 d'Andorra la Vella, fins aquest divendres. L'horari de la botiga és d'11 a 14 i de 17 a 20 hores.

Roba des de 2 euros, sofàs a 90 euros, peces de decoració a 1 euro, cadires a 10 euros… "Tot al 50% o més rebaixat encara, perquè es tracta de posar preus molt baixos per poder col·laborar amb el programa", al·ludeix Albert al programa que Unicef té al Congo.

Els Encants serveixen, i serviran fins el 2020 que és quan expira el conveni, per aportar finançament al programa que Unicef té al Congo. Tot el benefici de les vendes es destina al programa per millorar l'accés als serveis bàsics -l'educació, la salut, l'aigua potable i els registres de naixements- de les poblacions autòctones del país africà.

Unicef certifica que els diners que s'envien als programes de qualsevol país del món es destinen exclusivament als continguts que preveuen els mateixos programes. "Quan acaba l'any, cada oficina que ha rebut diners per part d'un comitè envia un informe que té una part quantitativa i una altra qualitativa, que diu en què s'han gastat els diners, a més, nosaltres, com a Unicef, estem auditats, tot això fa que ens sentim molt segurs de com es gestionen els diners que recaptem", assegura Alberch.