Quantcast

La 25a edició del Trofeu Borrufa dóna el tret de sortida

El Trofeu Borrufa ja ha donat el tret de sortida amb més de 200 promeses de l'esquí que competeixen aquests dies a Vallnord Ordino-Arcalís. Aquest dilluns, després de la celebració de la primera cursa, ha tingut lloc la cerimònia inaugural en què els equips dels 22 països diferents han fet un descens des dels Planells fins a l'Hortell, i els guanyadors del dia han pujat al podi per arreplegar la seva medalla.

L'equip andorrà ha aconseguit dos podis, en categoria U14 femenina Adelaida Pallàs ha obtingut una cinquena posició, i en U16 masculina, Xavier Cornellà ha estat el primer classificat. El president del Trofeu Borrufa, Xabier Ajona, ha felicitat l'equip nacional i l'ha considerat un inici «rodó» pels bons resultats aconseguits. Tant el secretari d'Estat d'Esports, Jordi Beal, com el cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, han destacat la consolidació d'aquest esdeveniment i han felicitat l'organització per haver assolit amb tant d'èxit el quart de segle.