Quantcast

Una dona es queda embarassada de dos parells de bessones

Una parella anglesa de Grays (Regne Unit) buscava desesperadament aconseguir un germà per Darcie, la seva filla gran, i per això es van sotmetre a tota mena de tractaments de fertilitat. Encara que van gastar tots els seus estalvis, ara Carla espera dos parells de bessones.

“Ens vam quedar en estat de xoc quan ho vam saber”, declarava la mare al diari Mirror. “Les probabilitats de quedar-me embarassada eren d'una entre 70 milions”, afortunadament van aconseguir la fecundació després de demanar un préstec de 7.500 euros. Tot el procés els ha portat una despesa d'un total de 15.000 euros.

Abans de quedar-se embarassada, havia patit dos avortaments. Els metges tan sols li van implantar dos embrions i miraculosament estan esperant quatre bessones que seran les pròximes germanes de Darcie.

A causa dels problemes que van trobar en no aconseguir engendrar un fill, tant Carla com Paul van canviar radicalment el seu estil de vida, deixant l'alcohol, sortint a fer exercici cinc vegades per setmana i alimentant-se de menjar sa.

“Jo hauria estat feliç amb dos fills, i encara no em puc creure que en tindrem cinc”, ha dit l'emocionat pare. Els metges han advertit del perill que corren els quatre embrions ja que és possible que algun d'ells no sobrevisqui.