Quantcast

La Biblioteca Pública engega el concurs dels Oscar

La Biblioteca Pública del Govern ha engegat el concurs dels Oscar, en què els interessats podran omplir unes butlletes per participar-hi, on hauran de fer la seva travessa per encertar els guanyadors de vuit categories dels premis cinematogràfics nord-americans. S'acceptarà una butlleta per persona lliurada a la biblioteca o rebuda per correu electrònic fins al 25 de febrer. Val a dir que es premiaran els tres concursants que hagin obtingut el nombre més gran d'encerts, segons els resultats de la cerimònia dels Oscar, que tindrà lloc el proper 26 de febrer.

Els premis consisteixen en lots de llibres, DVD, bandes sonores i entrades per al cinema, amb la col·laboració dels Cinemes illa Carlemany i del Cineclub de les Valls. El concurs és obert a tothom, a partir de 13 anys, residents al Principat d'Andorra, i té per finalitat, entre altres, apropar tothom al món del cinema i promoure el servei de préstec de documents audiovisuals. La Biblioteca Pública del Govern informa, així mateix, que disposa d'un fons de més de 3.000 DVD i 'blu-ray', que són de préstec gratuït per a tots els usuaris amb carnet i que es pot consultar a www.catalegbiblioteques.ad.