Quantcast

El sorprenent regal d'un militar sevillà a la seva filla

Jesús Larios, militar de l'exèrcit de l'aire, passa poc temps amb la seva família. Des de finals de novembre està destinat a Djibouti (Àfrica), en una missió en contra de la pirateria somali.

El passat 26 de gener, la seva filla Paloma va fer vuit anys . «Quan li vaig dir que no podria anar al seu aniversari, es va posar molt trista«, comenta el militar.

Per acontentar la seva petita, Larios i la seva dona, la Rosa, van planejar donar-li una sorpresa. La nena pensava que el seu pare tornaria el dia 28, però en realitat ho va fer el 26; just a temps per celebrar, amb la seva filla, una data tan destacada.

El soldat es va amagar dins d'una caixa i es va fer passar per un regal.

Quan Paloma va obrir el seu present, la sorpresa va ser majúscula. «Ella creia que a la caixa hi havia un patinet elèctric i, quan em va veure, no deixava de dir-me que li era igual el patinet i la resta dels regals, que la sorpresa més gran havia estat jo«, comenta orgullós el seu pare.

Però la sorpresa no només va emocionar a la seva filla i família tota. Milions de persones han vist les imatges a les xarxes socials . «Vaig compartir el vídeo perquè ho veiessin els meus amics i familiars, ja que no visc al meu poble. (…) Mai no vaig pensar que tingués tanta repercussió«. I és que en total el vídeo ha tingut més de 5 milions de reproduccions a Facebook i ho han compartit més de 65.000 persones.