Quantcast

Arantxa i Mihaela posen nues a la portada d'Interviú

Arantxa i Mihaela , les dues cambreres més conegudes de 'Dones i Homes i Viceversa' , han posat despullades per a la revista Interviú , on han parlat del seu pas pel date show de Telecinco i de la seva tronista, Suso.

Les dues es van quedar compostes i sense tronista quan Suso va decidir abandonar el tron. Les dues asseguren que "és un marrec, li va venir molt gran el tron ??".

Les joves creuen que Suso va prendre aquesta decisió perquè volia anar-se'n sol, sense cap pretendienta. "Simplement és un nen que no està preparat per tenir una relació ", explica Mihaela. Arantxa compte d'ell que "si no tenia cites en cabanes sense càmeres, l'avorria el tron".

Les dues tenen clar que no tornaran a 'MYHYV', tot i que a Arantxa no li faria res participar a 'Gran Hermano'. El que treuen positiu del programa de cites és l'amistat que ha sorgit entre ambdues.