Quantcast

Mor una nena al precipitar-se al buit des d'un quart pis a Zamora

Una nena de tan sols sis anys d'edat ha mort aquesta matinada després de caure des d'un quart pis al carrer Arapiles a Zamora, segons ha informat el diari local < a href = "http://www.laopiniondezamora.es/zamora/2017/01/30/muere-nina-siete-anos-precipitarse/981185.html" class = "nueva_ventana"> 'Empordà' .

El cos sense vida de la menor ha estat trobat a la vorera del carrer anteriorment esmentat. La policia ha tallat el trànsit al carrer on ha tingut lloc el succés. Al lloc ha acudit la Policia Nacional qui s'encarregarà d'investigar els fets juntament del jutjat de guàrdia a Zamora.

La Policia investiga què va poder passar perquè la menor es precipités per la finestra del quart pis i no descarten cap hipòtesi. El succés va tenir lloc al voltant de les cinc de la matinada. A l'habitatge es trobava també la germana de la menor, d'uns deu i dotze anys.

El cos de la menor va ser trobat per l'amo d'un establiment hostaler de la zona quan anava a treballar, segons han informat fonts locals. De moment es desconeixen les causes del mortal accident.