Quantcast

Una jove se suïcida en directe a través de Facebook Live

Naika Venant és una jove de 14 anys d'edat de Miami Gardens, Florida (EUA). Diumenge passat la menor va decidir treure's la vida penjant-se amb una bufanda al bany de casa mentre ho retransmetia en directe a través de Facebook Live.

L'emissió del seu suïcidi va durar dues hores. Al vídeo, que ha estat eliminat del seu compte de Facebook, es pot apreciar com la jove comença a fer un nus a la bufanda per després penjar-se amb ella, segons ha publicat el diari 'Miami Herald'. Entre els espectadors es trobaven diversos amics de la menor que parlaven amb ella en directe per intentar calmar-la i dissuadir-la i fins i tot van trucar a la policia. Els agents de la Policia es van equivocar de direcció ja que un dels amics es va confondre i la va donar malament.

Les últimes paraules que la jove va mantenir amb amics seus mentre realitzava l'emissió en directe van ser: “M'estimaries més si estigués morta?”, “no vull viure més”, “estic cansada que la meva vida no tingui sentit”.

Quan la Policia va arribar a la casa de la jove ja era massa tard. Els pares adoptius de la menor es trobaven dormint aliens al que acabava de passar a el bany de casa seva. Segons ha publicat el mateix mitjà, el Departament de Nens i Famílies de Florida (DCF) i la Policia estan i nvestigant quina va ser la causa per la qual Naika es va suïcidar.