Quantcast

Un joves se suicida després que la mare li demanés el lloguer

Segons informa el rotatiu The Sun, Elliot Stapleton-Giddins un jove de 18 anys s'ha suïcidat al seu domicili de Buckinghamshire (Anglaterra).

Els fets van succeir al mes d'octubre de l'any passat, quan Stapleton-Giddis vivia amb la seva mare en un pis de quatre habitacions. Mare i fill n'ocupaven duess i les altres dues la mare les llogava per uns 500 euros.

La progenitora va decidir que el seu fill hauria de pagar un lloguer d'uns 200 euros per l'habitació: Era un tracte just “, comenta la mare.

Al matí següent la mare es va dirigir al dormitori del seu fill i quan va intentar entrar a l'habitació no ho va aconseguir, una escala li ho impedia, però va poder veure com el seu fill es balancejava penjat d'una corda.

El jove s'havia tret la vida la nit anterior

Font policials apunten al pagament del lloguer com la principal causa per la qual el noi es va suïcidar. La mare diu que “No hauria d'haver parlat amb ell per missatges de text si no en persona, però no crec que aquesta fos la raó. (…) No ho vaig fer per diners, sinó perquè fos una mica més responsable“.